Er wordt van 2018 tot 2025 een wereldwijde toename verwacht van 23,6% op het gebied van haartransplantaties. De winst in deze sector wordt in 2025 rond de 28,627.6 miljoen dollar verwacht.

Voornamelijk in het Midden Oosten is een sterke toename te zien van het aantal haartransplantaties. Turkije is in dit gebied de beste bestemming dankzij de prijs kwaliteit verhouding en professioneel ervaren team. De laatste tien jaar is Turkije voornamelijk sterk gegroeid in deze industrie. In 2016 is het totaal aantal medische toeristen dat Turkije heeft bezocht rond de 750.000. De meest belangrijke criteria dat Turkije als de beste bestemming wordt gekozen voor haartransplantatie is, kwalitatieve service voor aanzienlijk minder geld in vergeleken met andere landen en een langdurige, natuurlijke haartransplantatie.

Een haartransplantatie in Turkije is niet alleen een medische ingreep. In Istanbul zijn er talloze klinieken die all-in haartransplantatie pakketten aanbieden: een VIP-transfer haalt u op van het vliegveld en brengt u naar het hotel en kliniek. Als een stedentrip in het pakket zit, kunnen de bezienswaardigheden worden bezichtigd.

De in 2005 opgerichte Anatomica streeft sindsdien om in het centrum van Istanbul de beste service te bieden en een sterke bijdrage te leveren aan de medische toerisme in Turkije.

Maandelijks komen honderden medische toeristen uit verschillende landen naar Anatomica voor haartransplantaties, waarbij Spanje met rond de 150 haartransplantatie cliënten voorop loopt. Spanje wordt gevolgd door landen als Italië, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Rusland, Engeland, Portugal en Brazilië.

We bieden onze patiënten die voor haartransplantaties naar Turkije komen, all-in pakketten aan die aanzienlijk minder kosten in vergeleken met andere landen.

De all-in pakket die we aanbieden ziet er als volgt uit: 2 hotelovernachtingen, VIP-transfer tussen vliegveld en hotel, begeleiding in de eigen taal, haaranalyse, bloedtest, FUE-haartransplantatie, 1 PRP-behandeling, noodzakelijke medicijnen, speciaal shampoo en lotion, nekkussen, controle behandeling, speciale was behandeling en certificaat. Op voorkeur kan er ook een trip worden georganiseerd om de prachtige bezienswaardigheden van Istanbul te bezichtigen.

Het proces begint met het sturen van de foto’s van de huidige situatie van het haar. Aan de hand van de foto’s wordt u uitgebreid geïnformeerd over de behandeling en verder over het hele proces. Als de beslissing is genomen wordt er een datum geprikt en de reis afgelegd naar Istanbul.

Ga naar haartransplantatiefue.nl/haartransplantatie-istanbul voor meer informatie over haartransplantatie in Istanbul.

Vul alstublieft het formulier in