Ons onderwerp van vandaag is degene die we het meest problemen mee hebben: Het natuurlijk haarlijn. Wat zijn de criteria voor het bepalen van de haarlijn? Wat zijn deze criteria? Ik wil hier een beetje over praten.

Laten we beginnen met te zeggen wat de haarlijn is.  De haarlijn is de lijn die in de voorhoede van ons haar zit en scheidt de hoofdhuid van ons voorhoofd. Deze regel, als we het eigenlijk bekijken, in feite, velen van ons, vooral de niet-professionals, misschien niet opletten olmayan, maar het meest opvallende is de eerste multiplier gebied voor onze natuurlijkheid.

De natuurlijke haarlijn is het anatomische gebied dat we al hebben genoemd, en in harmonie met de haarlijn aan de zijkant, is het het eerste gebied van het haargerelateerde gebied dat wordt weerspiegeld in ons gezicht wanneer we naar ons gezicht kijken, en de natuurlijkheid van het oog is het eerste gebied waar de natuurlijkheid van het oog wordt gezocht.  Dus de passing tussen de voorkant en de zijlijn is belangrijk.

Dit is niet alleen de harmonie van elkaar, maar ook de harmonie met de leeftijd en de afstanden van de anatomische weefsels zoals het voorhoofd, oog en wenkbrauwen. In face-to-face interviews, altijd een voorhoofdlijn, een haarlijn springt er al uit. Omdat het op een jongere leeftijd, jaren 20, een enigszins flatterende structuur heeft.  Door de jaren heen vormen ze al een zijlijn die iets meer naar buiten is gericht. Maar met de leeftijd is de zijlijn achteruit gegaan en is de voorste lijn teruggetrokken om hem te herbergen. Dus wanneer we de mensen om je heen observeren, zien we het heel goed.  De haarlijn van 20, 30, 40, 50 jaar is natuurlijk anders.

Ik bedoel, ik heb het over de evolutie van de natuurlijke haarlijn van iemand die zijn haar niet verliest. Er is een evolutie in mensen die hun haar niet verliezen en er is al een differentiatie naar leeftijd. Daarom is er bij het kijken naar het haar een claim om natuurlijkheid te bieden, haartransplantatie moet bij het nemen van deze leeftijd in aanmerking worden genomen Een ander belangrijk punt in de haarlijn is het natuurlijke uiterlijk van deze lijn.

Inderdaad, wanneer hij naar de lijn kijkt met dit beeld, zullen veel van onze kijkers zien dat het haar daar eigenlijk anders is geordend dan het andere haar op het hoofd. Ik heb het over de klassieke anatomie van iemand die haar niet verliest.  Wanneer we het zo benaderen, is er een verband tussen de haarstrengen die daar de lijn vormen en de frequentie en dichtheid van het haar op de rug. Vertel het hem als je wilt. Haarlijn, zoals je zegt dat we heel veel geven, kunnen we soms veranderen.  Het andere belangrijke criterium hier is de efficiëntie, dichtheid en intensiteit van het donorgebied.  Afhankelijk van de dichtheid hier, kunnen we de haarlijn soms één klik vooruit of één klik naar achteren verplaatsen.

Vul alstublieft het formulier in