Er wordenveel vragen gesteld over hoe het haar kan verzorgd worden na de haartransplantatie. We geven een aantal tips over de nazorg, hoe het haar kan gewassen worden, wanneer er naar de kapper kan worden gegaan en hoe het in model gebracht kan worden.

Wat is belangrijk om te weten na de haartransplantatie?
Ondanks dat de FUE methode een minimaal invasieve haartransplantatie is, geeft het een realistisch en natuurlijk ogend resultaat.
İn de kliniek wordt de nazorg uitgebreid meegedeeld. Dit behoud informatie over het gebruik van medicatie voor het voorkomen van eventuele infecties en zwelling. Daarnaast wordt er ook informatie meegedeeld wat betreft de nazorg met een speciale shampoo en lotion.

Wat is er verboden na de haartransplantatie?
Hoewel de genezing en herstelproces relatief snel verloopt, zijn er een paar punten die we aanbevelen om het een tijdje uit te stellen.
Er wordt aangeraden om de eerste 3 dagen rust te nemen, maar het is voornamelijk afhankelijk van het persoon en hoe het lichaam reageert. Dit wordt gedetailleerd besproken tijdens het consult.

Eén van de meest gestelde vragen is wanneer er op vakantie mag worden gegaan en wanneer er gezwommen mag worden. Het is van cruciaal belang om gedurende 30 dagen na de haartransplantatie niet te zwemmen en direct zonlicht te vermijden.
Tot slot is het gebruik van alcohol gedurende 15 dagen na de behandeling verboden!!

Wanneer kan het haar gewassen worden en hoe zou dit gedaan moeten worden?
Het haar wordt gewassen 2 dagen na de behandeling in de kliniek onder begeleiding. Het haar zal gedurende 10 dagen gewassen moeten worden met de speciale shampoo en lotion die door de haarspecialist is meegegeven. Hierbij is het belangrijk om het haar met lauw water te wassen. Als de shampoo dat is meegegeven op is, wordt het aangeraden om milde shampoo te gebruiken.

Wanneer mag het haar geknipt worden en in model gebracht worden?
Een maand na de behandeling kan het haar bij de kapper geknipt worden, echter zou de kapper het haar moeten knippen met een schaar en is het gebruik van een tondeuse of haarscheerapparaat verboden. Na 90 dagen kan het haar weer geschoren worden.

Zeker Lezen => Haar Behandelingen

Vul alstublieft het formulier in