Is Een Haartransplantatie Pijnlijk?; Een van de meest gestelde vragen aan haarchirurgen is of een haartransplantatie pijnlijke behandeling is of niet. In de laatste jaren zijn er veel positieve veranderingen in de ontwikkeling van deze branche. Door deze positieve veranderingen, wordt een haartransplantatie proces comfortabele ervaren.

Wordt er pijn gevoeld tijdens een haartransplantatie?

Haartransplantatie is een chirurgische ingreep. Ondanks het een chirurgische ingreep is, wordt het onder lokale verdoving uitgevoerd om de ingreep pijnvrij te maken. Voordat de haartransplantatie begint, wordt het donorgebied en de kale plek met hele dunne injecties verdoofd. Het hele hoofd wordt dus verdoofd en zal de behandeling zonder pijn worden ervaren. Enige pijn wat wordt gevoeld, zijn de eerste injecties. De eerste verdoving injecties zijn goed haalbaar en te verdragen. Bij elk injectie wordt de pijn steeds minder, omdat de hoofdhuid steeds meer en meer wordt verdoofd.

Is er pijn na de haartransplantatie?

De haartransplantatie is geen pijnlijke ingreep. Dit geldt ook voor na de behandeling. Er wordt na de behandeling geen stekend of brandend pijn ervaren, maar er kan wel lichte hoofdpijn aanwezig zijn. Voor het geval dat er na de behandeling pijn zal worden ervaren, geeft de haarchirurg een recept mee met de nodige en noodzakelijke medicijnen erop. Rond de 85% van de personen die een haartransplantatie hebben ondergaan, geven aan dat er helemaal geen pijn is gevoeld. De overige 15% heeft aangegeven dat de lichte pijn dankzij de medicijnen niet meer wordt gevoeld. Over het algemeen is er minimale pijn en ongemak. Integendeel is er een snelle herstel en genezing wat goed te tolereren valt. Allemaal voor een natuurlijk en langdurig resultaat!

Turkije >> haartransplantatiefue.nl/haarimplantatie-turkije kunt u terecht op de link voor meer informatie over haartransplantaties.

Vul alstublieft het formulier in