Baardtransplantatie; verschillende trauma’s, brandwonden, ongelukken en verschillende huidproblemen kan volgende veroorzaken; uitval en verlies.
Naast deze zijn er ook rommelig en zeldzame schaarse baarden. Aangezien het uiterlijk van de baard belangrijk is in termen van uiterlijk en charisma bij mannen, worden veel manieren geprobeerd om het uiterlijk van de baard te verfraaien.

In deze gevallen is de definitieve behandeling voor de baard de baardtransplantatie behandeling.

Hoe wordt het baardtransplantatie gedaan?

  • Baardtransplantatie wordt uitgevoerd onder lokale anesthesie met FUE-methode, zoals bij het haartransplantatie.
  • Grafts worden verwijderd vanuit de juiste donorplaats tussen de twee oren met behulp van speciale ontworpen inserts van de MicroFue-methode, overwegend enkele grafts, de baardlijn en baardvorm is zorgvuldig gedaan in overleg met de patiënt.
  • Er worden kanalen geopend met hoeken van 10-20 graden daarvoor wordt er rekening gehouden met de richting van het baardgroei bij het implanteren zodat er een natuurlijke uiterlijk voorschijnt.
  • De transplantaten worden in de geopende grachten geplaatst met een micro tang. De patiënt wordt na de procedure naar het hotel gebracht.
  • Het wordt aanbevolen om op dezelfde dag van het behandeling met vloeibaar voedsel te eten, om niet te praten tenzij dat nodig is en gebaren te maken. De volgende dag kunt u terugkeren naar u werk en sociale leven.
  • Korstvorming zal plaatsvinden in de zaaizone gedurende 10 dagen. Na 10 dagen gewast hebben, zal er geen korstjes en litteken meer zijn. S
  • auna, solarium, hammam, zonnebaden, zwemmen en zware sporten moeten 20 dagen worden vermeiden.
  • Tussen 20-25 dagen vallen de getransplanteerde haren eruit, na 3 maanden beginnen de haren te groeien. De baardgroei voltooid op de 12 maand. Als u wenst voor een veelvuldig resultaat kan de 2e sessie worden gepland.

Natuurlijkheid in Wenkbrauw- en Baardtransplantatie

De esthetiek en natuurlijkheid van de wenkbrauwen en baardvorm is volledig afhankelijk van het ervaring.
Tekenen van de vorm van de te maken wenkbrauw en baardijn vereist een zeer gevoelig werk.
Metingen moeten zorgvuldig worden uitgevoerd en er moet een geschikte tekening worden gemaakt dat past bij het gezicht.

Vul alstublieft het formulier in