Anatomica Kliniek

Omdat het capillaire implantaat een delicate operatie is waarvoor goede medische apparatuur vereist is, is het belangrijk om goed te selecteren waar het wordt gedaan.

Ontvang Een Aanbieding
Icon

Anatomica Kliniek

Dr. Ömer Cenker ILICALI
Dr. Ömer Cenker ILICALIMedisch Directeur
Hacer ERAYHAN
Hacer ERAYHANCoördinator van de kliniek voor haarimplantatie
Gökben ACAR
Gökben ACARAfdelingshoofd van haarimplantaten
Yaren Tekgün
Yaren TekgünInternationale Patiëntadviseur

Over ons

Haartransplantatie vergt een vrij gedetailleerde behandeling. De professionaliteit van het team die de transplantatie gaan uitvoeren is dus van groot belang. Het wordt aangeraden om goed te zoeken naar een kwalitatief hoogstaande haartransplantatie kliniek.

Tijdens het gesprek met onze specialist in de kliniek wordt er nogmaals grondig besproken en geanalyseerd voor een optimale behandeling, zodat uw verwachtingen kunnen worden nagestreefd. Ook worden de voor- en na periode goed besproken en adviezen gegeven.

Ons ervaren team analyseert het haar grondig om de oorzaak op te sporen en een geschikte behandeling te adviseren. De gehele behandeling wordt onder steriele omstandigheden en onder controle van een specialist gedaan. Bij het uitvoeren van haartransplantaties staan professionaliteit en hygiëne voorop.

U kunt uw gezonde haren weer terug krijgen. Al uw vragen over haartransplantatie worden door onze specialisten uitgebreid beantwoord. Heeft u vragen en wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op door het formulier volledig in te vullen..

  • Professioneel Team

  • Tevredenheid Van de Patiënt

  • De klinische omgeving is klaar voor gebruik

0
Jarenlange Ervaring
0
Internationale Patiënten
0
Reacties op Trustpilot

Haartransplantatie in Turkije – Neem contact met ons op

Je kunt je natuurlijke en gezonde haar opnieuw vinden. Onze experts beantwoorden al uw vragen over haartransplantatie. Vul het formulier in om gedetailleerde informatie over onze haartransplantatie van onze specialisten te ontvangen.