Haartransplantatie Istanbul; De kwalitatieve en natuurlijke haartransplantaties met aanzienlijk lagere prijzen in vergeleken met andere landen, zorgt ervoor dat Turkije, voornamelijk Istanbul, jaarlijks rond de 65.000 medische toeristen mag verwelkomen en de beste bestemming is voor medische toerisme.
Een haartransplantatie proces is een compleet plaatje van een natuurlijke haartransplantatie, hygiëne en de nazorg daarom worden er pakketten aangeboden met alle nodige in het pakket voor een redelijk lage prijs.

In Turkije is er veel soortgelijke mogelijkheden waarbij medische toeristen hun haartransplantatie kunnen combineren met een klein vakantie. De meeste klinieken hebben een all-in pakket, dus de vlucht, hotelovernachting, VIP-transfer, begeleiding in de eigen taal, haaranalyse, verzorging na de behandeling, speciale noodzakelijke medicijnen en een stedentrip.

De meeste medische toeristen die komen voor een haartransplantatie bezichtigen meestal de volgende bezienswaardigheden in Istanbul: Taksim, Beyoğlu, İstiklal Caddesi, Eminönü, Sultanahmet Camii, Ayasofya, Yerebatan Sarnıcı, Galata Köprüsü, Adalar, Galata Köprüsü, Kapalı Çarşı, Topkapı Sarayı, Pierre Loti en Kız Kulesi.

toeristische attracties in istanbul - Haartransplantatie Istanbul

Istanbul verwelkomt voornamelijk medische toeristen uit Spanje, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Engeland en verschillende Arabische landen. Naast deze landen heeft haartransplantatie kliniek Anatomica ook medische toeristen geholpen uit Noord en Zuid Amerika, Midden-Oosten en de rest van Europa. Dat er wereldwijd steeds meer en meer mensen komen naar Anatomica kliniek zegt iets over de tevredenheid van mensen en de kwaliteit van de service en de haarchirurgen. Het aantal blijft maar stijgen waarbij Anatomica een genoegen vindt om mensen de beste service te bieden in zijn modern gedecoreerde gebouw van 7 verdiepingen hoog met de meest nieuwe technische apparatuur. In het service zit met als voorbeeld overnachtingen in een luxe hotel, VIP-transfer, nazorg middelen, ontbijt en avondeten in de kliniek. Het proces begint met het sturen van de foto’s en uitgebreide informatie over het hele proces. Dit wordt opgevolgd met een haaranalyse in de kliniek en de gedetailleerde uitleg over de behandeling waarna de haartransplantatie begint.

Anatomica meet zijn succes niet met hoeveel haartransplantaties er per dag of maand wordt uitgevoerd, maar door rekening te houden met de gezondheid van de persoon en de langdurige en natuurlijke resultaat.

Vul alstublieft het formulier in