Haartransplantaties winnen steeds meer aan populariteit. Turkije is heden de beste bestemming voor medische toerisme. Er zijn tal van faciliteiten voor een kwalitatieve haartransplantatie die minder duur is dan in andere landen. Een echte industrie met meer dan 250 klinieken alleen al in Istanbul zorgt voor jaarlijks meer dan 5 miljoen dollar.

Een all-in pakket met de meest kwalitatieve behandeling voor minder geld, de meest succesvolle specialisten, het verblijf, vliegveld-hotel transfer, culturele en toeristische bezienswaardigheden zorgt dat de populariteit blijft toenemen.

Haartransplantatie kliniek Anatomica is opgericht in 2005 en verwelkomt sindsdien medische toeristen wereldwijd die een prettige ervaring opdoen dankzij de mogelijkheden die hen wordt aangeboden. Naast een succesvolle haartransplantatie dankzij het professionele team die 15 jaar ervaring heeft in dit sector, biedt Anatomica ook het verblijf in een luxe hotel en de mogelijkheid aan om de bezienswaardigheden te bezichtigen in Istanbul. Met meer dan vijftig duizend medische toeristen uit vijftien verschillende landen, hebben we een serieuze bijdragen aan de medische toerisme en streven voor de komende tijd meer.

Haartransplantatie ervaringen van mensen uit verschillende landen geven een algemene beeld over de service van Anatomica kliniek:

Jose Antonio Mello – Spanje:

‘’Ik zag al dat mijn kruin kaal begon te worden. De toenemende werkstress heeft ervoor gezorgd dat de haaruitval sterk toenam. Na deze stressvolle periode wou ik een verandering brengen aan mijn uiterlijk en begon te oriënteren naar klinieken in Spanje om een offerte te vragen. Niet lang daarna verteld een goede kennis van mij over zijn prettige ervaring met een kliniek in Turkije en gaf mij de contactgegevens. Via Whatsapp heb ik contact gehad met een Spaanstalige begeleider en werd uitgebreid geïnformeerd over het hele proces nadat ik mijn foto’s had gestuurd van mijn haar. Het voelde goed en vertrouwd daarom besloot ik een datum te prikken.”

Patrick Lechleitner – Oostenrijk:

“Dit is mijn tweede keer in Istanbul voor een haartransplantatie. De eerste haartransplantatie heb ik bij een ander kliniek laten uitvoeren, maar helaas is deze mislukt en ben ontevreden over het resultaat. Rond die tijd kwam ik Anatomica tegen op internet. Ik moet zeggen dat ik tot nu toe zeer tevreden ben voornamelijk over mijn Duitstalige begeleider. We hadden steeds contact via Whatsapp en Facebook. Ik werd opgehaald van het vliegveld en gebracht naar het hotel. Het hele proces verliep erg snel en soepel. Het hele team is erg professioneel. Ik ben echt zeer tevreden.”

Scott Hepburn – Engeland:

“Ik ben hier bij Anatomica voor een haartransplantatie. Ik ben zeer onder de indruk over de service en het team. Ze zijn erg professioneel en ervaren. Alles wat ik nodig had, werd geregeld. Ik ben opgehaald en gebracht door de transfer. Vijf sterren… de beste service tot nu toe. Erg bedankt allemaal!“

Diego – Spanje:

“Toen ik hierheen kwam, wist ik niet wat mij te wachten stond en was daarom erg zenuwachtig. Nu zie ik dat ik niet beter kon verwachten. Alles verliep geweldig dankzij het professionele team. Vandaag ga ik naar huis en hoef alleen maar te wachten op het resultaat.“

Marco – Italië:

“Alles verliep geweldig. Iedereen was erg behulpzaam, ervaren en vriendelijk. Ik ben echt zeer tevreden. U kunt Anatomica vertrouwen want alles wat ze zeggen, maken ze waar. Heel professioneel!”

U kunt de haartransplantatiefue.nl/haartransplantatie categorieën van plantage bezoeken voor meer informatie over de ervaring van Turkije.

Vul alstublieft het formulier in