Voornamelijk de haartransplantatie team en de kliniek beïnvloeden sterk of het eindresultaat natuurlijk oogt of niet. Mensen die een haartransplantatie overwegen, maken zich zorgen over een onnatuurlijk eindresultaat. Het wordt aangeraden om eerst goed te onderzoeken en te oriënteren naar de kliniek en de haarchirurg. Ervaring en vakkennis speelt een belangrijke rol en beïnvloedt het resultaat enorm. Een natuurlijke, langdurige en succesvolle haartransplantatie zijn de standaard eisen in het proces. De kosten variëren afhankelijk van de kwaliteit van de service. Naast deze factoren zijn er ook anderen die de kosten beïnvloeden zoals het aantal nodige behandelingen, het aantal grafts, de nazorg, het aantal specialisten. Dit behoort samen met de vlucht, VIP-transfer, hotelovernachting, haarverzorging, noodzakelijke medicijnen en toeristische stedentrip tot de all-in pakketten die in Turkije worden aangeboden.

  • In de meeste gevallen is één haartransplantatie voldoende om jaren te genieten van een volle bos haar.
  • De behandeling wordt onder lokale verdoving uitgevoerd en duurt ongeveer 8 uur.
  • Het resultaat is achteraf moeilijk te corrigeren, daarom is het erg belangrijk om de eerste keuze als de laatste keuze te zien en vooraf goed te onderzoeken.
  • Geld is een prioriteit maar vele verschillende klinieken die soortgelijke pakketten aanbieden voor zeer lage prijzen, kunnen verwarring opbrengen en verkeerde keuzes laten maken.
  • Het is belangrijk niet gelokt te worden door de lage prijzen en voornamelijk de aandacht te richten op de kwaliteit van de kliniek.
  • Illegale klinieken die mensen lokken door de lage prijzen kunnen zeer ernstige medische klachten en complicaties veroorzaken.

De toenemende populariteit in Turkije veroorzaakt de toename in illegale klinieken die met onprofessionele teams in onhygiënische operatiekamers de behandeling uitvoeren. Helaas houden ze geen rekening mee met de gezondheid van de mensen en beïnvloeden negatief de reputatie van de medische toerisme in Turkije.

Na de aanmelding voor een behandeling bij haartransplantatie kliniek Anatomica zullen de haarchirurgen de vragen uitgebreid beantwoorden en informeren over het hele proces. Tijdens de intake zal er een haaranalyse plaatsvinden en de type haaruitval besproken worden. Vervolgens zal de haartransplantatie door het professionele team in hygiënische operatiekamer worden uitgevoerd.

Ga naar haartransplantatiefue.nl/haarimplantatie-turkije-prijzen voor meer informatie over kosten van haartransplantatie.

Vul alstublieft het formulier in