Na haartransplantatie; De patiënt wordt geïnformeerd over de punten die in overweging moeten worden genomen door de arts die de operatie uitvoert. Er is geen reden waarom de haartransplantatieprocedure niet na de haartransplantatie verwacht mag worden.

Er zijn verschillende perioden tijdens de herstelperiode van 1 jaar. Elk proces heeft zijn eigen kenmerken. De volgende haartransplantatie-operatie is essentieel voor het succes van haartransplantatie. De regels voor haartransplantatie maken het mogelijk om het haar op een gezonde en snelle manier te verwijderen. De zorg van de patiënt na haartransplantatie is ook erg belangrijk voor het succes van de haartransplantatie. Zorgvuldige en zorgvuldige omgang met het haar wanneer dit het gevoeligst is, maakt het het beste resultaat voor een succesvolle werking. Iedereen is nieuwsgierig naar het proces na haartransplantatie.

Laten we dit eens bekijken, laten we kijken naar het proces en de dag na haartransplantatie

Proces na haartransplantatie

# Eerste 3 dagen – Genezingsproces

De eerste drie dagen na haartransplantatie is het belangrijkste proces. Na een transplantatie wordt de patiënt aangeraden 3 dagen te rusten zonder zich fysiek te forceren. De eerste drie dagen kunnen mild zijn in het hoofdgebied. Op de eerste dag is er meestal geen pijn, omdat het verdovende effect aanhoudt. Lichte pijn vanaf de volgende dag wordt verlicht door het medicijn. Tijdens de eerste 2 dagen wordt de nek van de patiënt verbonden en is het getransplanteerde gebied open. Op de eerste dag kan er sprake zijn van een zeer geringe lekkage in het gebied van haartransplantatie. Korsten beginnen op dag 2. Het gebied waar haartransplantatie wordt uitgevoerd, mag niet worden aangeraakt en mag niet worden blootgesteld aan enige impact.

# 1 week na haartransplantatie – de eerste wasbeurt na haartransplantatie

De eerste wasbeurt wordt na de derde dag uitgevoerd. De eerste wasbeurt is erg belangrijk. De patiënt ontspant na de eerste wasbeurt en begint weer normaal te worden. De nekzone werd geopend en het kleine bewijs dat daar werd geopend, herstelde volledig. Aan het einde van de eerste week is er geen wondbeeld in de nek. In het getransplanteerde gebied begonnen de korsten bij elke wasbeurt af te nemen. Na 1 week en 10 dagen worden deze korsten volledig schoongemaakt. drugsgebruik is na de eerste week voltooid. De eerste wasbeurt in haartransplantatie is van groot belang. Als je de eerste wasbeurt gaat doen, moet je de regels toepassen die je haartransplantist zorgvuldig zegt.

# 1 week na haartransplantatie – Afwerpen Proces van getransplanteerd haar

Haartransplantaties van 2 weken tot 2 maanden na de haartransplantatie kunnen verdwijnen. Het is te zien dat sommige haarzakjes een beetje nieuw haar produceren. Af en toe kan gevoelloosheid in het hoofd worden ervaren. In deze periode begint het proces met de naam shock shedding en onthoudt dat deze aandoening normaal is als er wat van uw geplant haar begint te morsen.

afwerpen proces van getransplanteerd haar - Na Haartransplantatie

# Haartransplantatie 3. uur – Haar is begonnen te groeien

Het morsproces van de shock is voorbij, het getransplanteerde haar is begonnen te groeien en is langer geworden. Nu is het tijd om je nieuwe haar te ontmoeten.

# Haartransplantatie na de zesde maand

Ongeveer 50% van het haar werd 6 maanden na de haartransplantatie verwijderd. Daarna blijft de rest van het getransplanteerde haar groeien en krijgt je nieuwe haar een voller uiterlijk.

# 1 jaar na haartransplantatie

Nu heb je gezond en natuurlijk haar. Tenzij je een ongeluk of een ernstige ziekte hebt, zal het getransplanteerde haar niet worden afgestoten en heb je geen kaalheidsproblemen meer.

6 belangrijke punten om na haartransplantatie te overwegen

  • Als je gaat reizen na een haartransplantatie, moet je een nekkussen gebruiken dat bij je nek past.
  • Na het wassen mag het gebied met nieuw haar niet met een handdoek worden gedroogd. Gebruik hiervoor een föhn.
  • Haarwortels die tijdens de nacht worden getransplanteerd, mogen het bed, het dekbed of het kussen niet raken. Het wordt aanbevolen om een ​​hard en klein kussen te gebruiken.
  • Sportieve activiteiten, sauna, zwemmen, solarium en alle soorten kappersdiensten zijn gedurende drie weken verboden. Kan de haarzakjes beschadigen, kan het risico op infectie verhogen.
  • Als je aan het sporten bent (voetbal, basketbal, taekwondo, kickbox, boksen, worstelen, etc.), zou je deze activiteiten na 45 dagen moeten starten.
  • Na 45 dagen kunnen allerlei kappersdiensten worden ondernomen.

6 belangrijke punten om na haartransplantatie te overwegen - Na Haartransplantatie

Haartransplantatie is een medische praktijk, zelfs als deze wordt uitgevoerd met esthetische problemen. Voordat je dit doet, moet je een gedetailleerd onderzoek doen en een gespecialiseerd centrum vinden. Anders is het onmogelijk om aan uw verwachtingen te voldoen, evenals verlies van geld of zelfs gezondheidsproblemen. In het bijzonder moet u naar uw arts luisteren over wat er moet worden besteed aan de volgende behandeling van haartransplantatie, regelmatig gebruik maken van de medicijnen, zijn / haar aanbevelingen opvolgen en regelmatig controleren. Het is het beste voor u om de applicaties te doen die u gaat zeggen door contact op te nemen met uw arts in plaats van oplossingen voor uw problemen te produceren na de operatie.

Ga voor meer informatie over haartransplantatie naar >> haartransplantatiefue.nl/haartransplantatie.

Vul alstublieft het formulier in