1. Droog haar kammen: Wanneer haar nat of vochtig is kan het 50% uitrekken, omdat het dan soepel is. Integendeel kan droog haar maar 20% uitrekken. Wanneer we dus kammen is het heel belangrijk dat de haren heel goed uitrekken om beschadiging te voorkomen. De belangrijkste factor voor gezond haar is vocht. We raden aan om na het wassen haarconditioner te gebruiken om het vocht te behouden.
  2. Föhn, krultang, stijltang: Zwavel is één van de belangrijkste bouwstenen in het haar. Door zwavel inactief te maken kan men het gewenste haarstijl (krul of stijl) behouden. Achteraf wordt het weer actief gemaakt. Omdat er wordt geknoeid aan de ketting zorgt dat voor beschadiging. De beste oplossing is dan het haar knippen, anders zal het steeds meer splijten en minder snel groeien.
  3. Permanent, défrizee, braziliaanse föhn: Zwavelverbindingen worden in je haar gebroken, waardoor de bestaande vorm van je haren verdwijnt. Vervolgens worden er nieuwe verbindingen gemaakt terwijl je haren in de krul zitten of stijl zijn dat levert voor langdurig blijvende krullen of stijl haar op. Het haar wordt beschadigd en de enige oplossing is het haar knippen, anders zal het steeds meer splijten en minder snel groeien.
  4. Touperen: Dat is een methode om het haar meer volume te geven door het haar naar achteren en naar voren te kammen. Het haar kan beschadigd worden bij regelmatige uitvoering.
  5. Haarkleuring: Bij haarkleuring wordt er meestal chemische haarverf gebruikt. Bij veelvuldig gebruik kan het haar erg beschadigd raken vooral als men grote veranderingen wilt (van zwart naar blond). We raden aan om zo dicht mogelijk bij uw eigen haarkleur te blijven en om de 4 à 5 maanden het haar te kleuren. Door veel kleuren raakt het haar vocht kwijt. Om het haar te voeden en gezond te houden kan er 1 à 2 keer per week haarmaskers gebruikt worden.
  6. Haarextentions: Extentions zijn haartoevoegingen voor meer volume. Tijdens de behandeling wordt er heel veel aan het haar getrokken en dat zorgt voor beschadiging, vooral als men dun haar heeft.
  7. Strak opsteken van het haar: Heel strak opsteken van het haar kan zorgen voor beschadiging. Normaal kan het haar daar tegen, maar als men gezondheidsproblemen heeft kan dat zorgen voor beschadigd of gespleten haar.
Ga voor meer informatie naar de categorie >> haarbehandelingen.

Vul alstublieft het formulier in